Royal Club Member: JETZT | ZEICHEN IN Montag, 2. August 2021
Image Globe Ändern der Sprache

Blog-Artikel

» » » Blog-Artikel

Reserve met Royal Rent een auto en zie wat er nieuw is op de Greatest Boat Show in de wereld! Miami International Boat Show 16-20 februari 2012

Montag, 24. Oktober 2011
 
Miami International Boat Show 16-20 februari 2012
Grootste jaarlijkse evenement Florida's omvat drie locaties, het Miami Beach Convention Center, Sea Isle Marina en Yachting Center en Miamarina bij Bayside-en beschikt over meer dan 3.000 boten zand 2000 exposanten van over de hele wereld. Er is geen betere plek top herziening van de nieuwe vaarseizoen!

U noemt het dat je het hier ziet, van de nieuwste motorboten, zeilboten en motoren aan cutting-edge maritieme elektronica en accessoires van de beste in nautische geschenken, diensten en kleding. En er is geen betere tijd om te kopen! De 5-daagse evenement is je eenmaal per jaar de kans om merken en modellen te vergelijken, en uitrusting met de nieuwste accessoires in een keer!

Afgezien van de boten en stands speciale evenementen, attracties en activiteiten vieren de varen levensstijl en bieden vermaak voor iedereen. Start uw boot leven op de Discover Boating Resource Center, met clinics, seminars en op het water activiteiten om u te helpen de slag te gaan in varen. The Big Game Room Sport Fishing Expo biedt alles voor de sportvisserij, vanaf een boot en uitrusting tot seminars en clinics en de NIEUWE Dive & Travel Harbor biedt one-stop shopping voor uw duik en reis avonturen, plus de kans om te scuba proberen in een verwarmd zwembad . En dat is nog maar het begin-bezoek de show hoogtepunt pagina voor een compleet overzicht.

Als zeilen uw passie is, stoppen met Miamarina bij Bayside. U zult vindt zeilboten, zeilkleding en accessoires uit de hele wereld, inclusief een onverslaanbare selectie van catamarans. Onder de hoogtepunten per dag zeilen seminars, GRATIS Ontdek Zeilen zeilboot ritten, Latitudes & Attitudes Bash, met de Eric Stone Band op zaterdag, Kids 'aan boord van de boot bouw winkels en nog veel meer.


Voor meer informatie

Miami Beach Convention Center
1901 Convention Center Drive
Miami Beach, FL 33139

Toon Telefoon kantoor:

786 tot 276-BOAT (actief 10 tot 23 februari 2012)
Lokale Florida Office - (954) 441-3220

www.miamiboatshow.com
 
 
Royal Club Member
Melden Sie sich unten zu Ihrer persönlichen Account und Preise zugreifen.
Email:    
Passwort:    
 
Nicht registriert?
Royal Club Mitglieder Vorteile umfassen:
Bullet Personalisierte Preise
Bullet Image Schnellere Reservierungen
Bullet Image Kostenlose Mitgliedschaft
 
 
 
Previous Next
 
 
 
 
© 2021 Royal Rent-A-Car Systems of Florida, Inc.